Menu Sluiten

Beste huizensites en huizenportals Spanje

Top5 beste Spaanse huizensites en huizenportals

Er zijn veel huizensites en huizenportals in Spanje. Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Spanje, bijvoorbeeld aan de Costa Blanca? Er staan veel huizen te koop, zowel gebruikte vakantiewoningen als nieuwbouw in Spanje. Maar waar moet je beginnen, is er een Funda voor Spanje bijvoorbeeld?

Nou, een echte Funda voor Spanje heet hier iets anders, maar we hebben wel een top5 gemaakt van de beste huizensites van Spanje.

Het mooie van tegenwoordig is dat je niet meer de deur uit hoeft om huizen te gaan kijken, alles kun je door middel van internet mooi bekijken. Even binnenkijken in uw toekomstige Spaanse Casa is dus in een paar klikken gedaan.

Laten we beginnen met de Top5 huizensites van Spanje.

 

Fotoscasa huizensites spanjeAls eerste kunnen we de grootste huizensite vermelden, dat is Fotocasa.es, deze website is er uiteraard in Spaans, maar ook de Engelse en Duitse taal is aanwezig, dus alles is goed te volgen. Fotocasa is goed voor ruim 2 miljoen bezoekers per maand, dus een populaire huizensite voor Spanje. Het is huizenaanbod is enorm te noemen met ruim een database van ruim 1 miljoen huizen online. Je zou bijna zeggen, als Fotocasa het niet heeft, dan is het nergens te vinden. Maar toch wordt Fotocasa op de hielen gezeten door de één na grootste huizensite van Spanje, namelijk Idealista.

Idealista huizensites spanjeZoals gezegd, voelt Fotocase de hete Spaanse adem in de nek hijgen van Idealista.com. Ook bij deze Spaanse huizensite is het bezoekers aantal enorm met ruim 1.7 miljoen per maand. Met ruim 1.3 miljoen Spaanse woningen hoort Idealista ook tot de grootste huizenportals van Spanje. De website ziet er verzorgt uit en is ook in onder andere Engels, Frans, Italiaans, Deens,  en Duits te bekijken, in totaal momenteel zelfs 16 talen, nu ook zelfs in het Nederlands. Doordat deze site met meer talen werkt, zijn deze websites ideal(ista) om buitenlandse woningzoekende te trekken. Idealista heeft ook een Portugese website, en een Italiaanse website.

Enalquiler.com huizensites spanjeDe volgende huizensite is Enalquiler.com, en gespecialiseerd in huurhuizen, in tegenstelling van bovenstaande huizenportals. Doordat deze alleen huurhuizen laat zien, is er geen wildgroei van ander vastgoed. Het is een wat minder grote website dan bovenstaande, maar doet goed mee in de huizen sites van Spanje. Zo hebben op moment van dit schrijven ruim 40.000 objecten online staan, en hebben maandelijks ruim 1.2 miljoen bezoekers uit binnen en buitenland. De site is behalve in Spaans, ook in het Engels, Italiaans, Portugees, Frans en Duits te bekijken.

Pisos.com huizensites spanjeOp de 4e plaats een kleinere website, maar zeker het bezoeken waard, Pisos.com. Deze site is overzichtelijk en heeft toch nog zo’n ruim 1 miljoen bezoekers per maand te verwerken. Het Spaanse huizenaanbod is met zo’n ruim 500.000 best enorm, en hebben niet alleen koophuizen, maar ook huurhuizen en nieuwbouw projecten online staan. De website is ook buiten Spanje goed te volgen, want de website is ook op Engels, Frans en Duits te zetten. Het bezoeken waard dus.

Yaencontre.com huizensites spanjeDe hekkensluiter van deze huizensite top5 is Yaencontre.com. Deze Spaanse huizenportal is goed voor ruim 700.000 huizen online te laten zien. De website is ook in het Frans, Duits, Italiaans en Engels te bekijken, onderaan de pagina staat er een landenkeuze. Helaas niet alles is dan vertaald dus werkt deze website dan andere websites, en dat is jammer. Online de keuze van Spaanse koophuizen, huurhuizen en nieuwbouw huizen. Ook is er een App beschikbaar zodat de website eventueel ook op de telefoon bezocht kan worden. Echter of dit nu zoveel meerwaarde heeft, dan de website gewoon te bezoeken in mobiele content, weten we even niet.

Disclaimer:
Misschien nog wel even het vertellen waard dat wij geen binding hebben met bovenstaande Spaanse huizen websites, deze informatie is puur informatief. De getoonde afbeeldingen zijn afbeeldingen van de desbetreffende websites en rechthebbende. Mocht de eigenaar bezwaar hebben dat deze getoond worden, dan zullen wij deze direct verwijderen, neem hiervoor contact met ons op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keyholding Costa Blanca Zuid