Menu Sluiten

Keyholding contactformulier

Met behulp van onderstaand keyholding contactformulier kunt u informatie aanvragen betreffende het op de vorige pagina gekozen keyholding pakket.

Waarom sleutelbeheer van uw woning in Spanje uitbesteden?

Keyholding, of in gewoon Nederlands, het sleutelbeheer in Spanje uitbesteden is een beslissing die alleen u kan nemen. Zo is het een fijn gevoel om te weten dat er tijdens uw afwezigheid er iemand op uw Spaanse (vakantie) toezicht is. Of het nu een appartement of een vrijstaande vakantie villa is, het maakt ons niet uit, er wordt een oogje in het zeil gehouden. We weten dat het een vertrouwensband is wat je met elkaar moet hebben, en het liefst hebben we dan ook dat we in “real life” even kennis maken, in plaats van alles online regelen. Er moet dus wederzijds een klik zijn.

Deze persoonlijke benadering, vinden wij belangrijk, want tenslotte geeft u wel de sleutel van uw huis in onze handen. Heeft u speciale wensen? Geen probleem, wij houden van flexibiliteit, en u bent als klant Koning bij ons.

Waarom ons kiezen voor Keyholding Costa Blanca?

Door voor ons te kiezen, hebben we de volgende punten voor u, dat is de persoonlijke aandacht​​, we spreken Nederlands ( en Engels), uiteraard zijn we voor 100% gastvrij, betrouwbaar. We zijn uw vaste aanspreekpunt en ontzorgen u totaal, en dat 24 uur per dag bereikbaar.

Kortom, hebt een Spaans vakantiehuis, villa, of appartement en op zoek naar een sleutelbeheer, vul dan onderstaand formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

We zitten momenteel aan onze maximale klanten bestand, we gelasten tijdelijk een noodzakelijke stop in.
Informatie aanvragen is altijd mogelijk.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie:

Moment aub, formulier wordt geladen

Keyholding Costa Blanca Zuid