Menu Sluiten

Keyholding sleutelbeheer in Guardamar del Segura

Sleutelbeheer in Guardamar del Segura?

Guardamar del Segura Alicante, SpainWe zijn ook actief in Guardamar del Segura voor onze diensten. Guardamar del Segura ligt voor ons op zo’n 30 minuten rijden in noordelijke richting.

Heeft u een Spaanse villa, appartement of tussenwoning in Guardamar del Segura dan kunnen wij u van dienst zijn.

Wat te doen in Guardamar del Segura.

Guardamar del Segura is een rustig kustplaatsje met een prachtige omgeving, niet echt veel hoogbouw, hoewel er nu wel wordt gebouwd, en spectaculaire stranden, mooie parken en een middeleeuws kasteel midden in de stad. U kunt hier lekker eten, een ijsje eten, of gewoon van alle rust genieten. Guardamar, ligt niet ver van Rojales, waar we ook al over schreven. Ook plaatsjes als La Marina, Formentera del Segura, liggen niet ver hier vandaan, allemaal in de buurt van het riviertje del Segura.
Maar wat is er allemaal zoal te doen in Guardamar, kijk bijvoorbeeld eens op de Tripadvisor pagina, we lichten er hier een paar uit.

Reina Sofia Park

Het Koningin Sofiapark (Parque Reina Sofía) is een plek waar je een wandeling kunt maken te midden van weelderige mediterrane vegetatie. Kleurrijke pauwen lopen vrij rond tussen de bomen, u kunt zelfs eekhoorns en schildpadden tegenkomen. Er is een speeltuin voor kinderen en de picknickplaatsen nodigen uit om buiten te eten. Er is ook een restaurant waar u zich lekker culinair kunt verrassen.
Het adres is Avinguda dels Pins s/n 03140 Guardamar del Segura

Parque Alfonso XIII

Dit park kunt u vinden tussen het centrum van Guardamar en de zee, tegenover het hierboven genoemde Reina Sofia Park XIII. Het is een natuurgebied, variërend van bebost duinengebied met diverse begroeiing. Er zijn ook gebieden die afgezet zijn, ter bescherming van de natuur. Er zijn geasfalteerde en verharde paden, dus lopen met bijvoorbeeld een kinderwagen, of rollator is geen probleem. Een gebied om even tot rust te komen.

Kasteel, Castillo de Guardamar

Dit ronde kasteel werd in de oudheid gebruikt als bescherming tegen aanvallen van piraten en Moren. Nog steeds zijn de kanonnen te vinden op dit kasteel, terwijl dit kasteel al meer dan 1000 jaar oud is, is dat goed bewaard gebleven. Het doet nu natuurlijk niet meer als dienst als bescherming, maar u kunt er wel heen voor het prachtige uitzicht. Gewoon een bezoekje waard als u in Guardamar bent, of in de buurt bent.

Video Guardamar del Segura

Onderstaande video laat een goed beeld zien van Guardamar. Uiteraard zijn er meer video’s te vinden op Youtube.

Aantal inwoners in Guardamar.

Het stadje heeft ongeveer 15000 inwoners, maar dat zal alleen maar meer worden, ook hier worden nieuwe bouwprojecten gestart, en wellicht staat uw nieuwe woning straks hier.

Guardamar del Segura heeft ook een website, ga naar guardamardelsegura.es om deze te bezoeken.

Bereikbaarheid.

De bereikbaarheid van Guardamar del Segura ligt op ca. 36 minuten van Alicante-Elche Airport en ca. 61 minuten van Corvera Murcia International Airport.

Sleutelbeheer / Keyholding.

Nieuwsgierig geworden wat wij u kunnen bieden in Guardamar del Segura, bekijk dan onze sleutelbeheer / keyholding pakketten. U heeft al een basispakket voor slechts €14,95 per maand.

Keyholding Costa Blanca Zuid