Menu Sluiten

Keyholding sleutelbeheer in orihuela costa

Sleutelbeheer in Orihuela Costa?

Ayuntamiento de Orihuela CostaWe zijn ook actief in Orihuela Costa voor onze diensten. Orihuela Costa is voor ons een thuis wedstrijd, wij bevinden ons zelf ook in Orihuela Costa.

Heeft u een Spaanse villa, appartement of tussenwoning in Orihuela Costa dan kunnen wij u van dienst zijn.

Wat te doen in Orihuela Costa.


Het stadje heeft veel te bieden, kijk bijvoorbeeld eens op Tripadvisor, of het nu het strand van Orihuela Costa is, of de vele eettentjes, er is altijd wel een reden te bedenken om het te gaan doen. Orihuela Costa is bekend van het grote Shopping centre La Zenia, (wiki) een bezoek waard, en in de tijd dat wij het bezoeken, zijn er gek genoeg, geen leegstaande shops, toch wel apart, iets wat je in Nederland niet kunt bedenken. Verder is de zaterdagse weekmarkt, Playa Flamenca Street Market, een bezoekje waard.  Als u van mooie bezienswaardigheden houdt, dan kunt u bijvoorbeeld naar Colegio Diocesano Santo Domingo, of Catedral del Salvador y Santa Maria, maar ook Marina Cabo Roig is de moeite waard.

Rondom Orihuela Costa

Het prestigieuze golfcomplex Villamartin ligt net ten zuiden van Alicante aan de Orihuela Costa. Het complex heeft het gevoel van een charmant mediterraan dorp, met appartementen, herenhuizen en villa’s, en alle voorzieningen die je je maar kunt wensen, waaronder winkels, cafés, bars en restaurants, en natuurlijk twee 18-holes golfbanen, Er zijn prachtige zandstranden in de buurt, die nooit te druk worden.

Kortom, er nog wel wat te beleven, maak kennis met dit leuke stadje, of als u al kennis heeft gemaakt, welkom, het zal u zeker bevallen.

Video Orihuela Costa

Aantal bewoners in Orihuela Costa.

Het stadje heeft ongeveer 21000 inwoners, maar dat zal alleen maar meer worden, ook hier worden nieuwe bouwprojecten gestart, en wellicht staat uw nieuwe woning straks hier.

Orihuela Costa heeft ook een website, ga naar OrihuelaCosta.es om deze te bezoeken.

Bereikbaarheid.

Orihuela Costa ligt op ca. 50 minuten van Alicante-Elche Airport en ca. 40 minuten van Corvera Murcia International Airport.

Sleutelbeheer / Keyholding.

Nieuwsgierig geworden wat wij u kunnen bieden in Orihuela Costa, bekijk dan onze sleutelbeheer / keyholding pakketten. U heeft al een basispakket voor slechts €14,95 per maand.

Keyholding Costa Blanca Zuid