Menu Sluiten

Keyholding sleutelbeheer in Pilar de La Horadada

Sleutelbeheer in Pilar de La Horadada?

We zijn ook actief in Pilar de La Horadada voor onze diensten. Pilar de La Horadada ligt voor ons op zo’n 18 minuten rijden in zuidelijke richting.

Heeft u een Spaanse villa, appartement of tussenwoning in Pilar de La Horadada dan kunnen wij u van dienst zijn.

Wat te doen in Pilar de la Horadada.


Het stadje heeft veel te bieden, kijk bijvoorbeeld eens op Tripadvisor, of het nu het strand van Pilar de la Horadada is, of de vele eettentjes, er is altijd wel een reden te bedenken om het te gaan doen. Het stadje wordt veel bezocht voor bijvoorbeeld een  bezoekje aan Oficina de Turismo, de plaatselijke VVV, maar ook trekpleisters als Ermita de Rebate, een klein pittoresk kerkje op het landgoed van restaurant Finca Rebate. Of wat dacht u van Iglesia Parroquial Nuestra Senora del Pilar, een parochiekerk. Ook het Museo Arqueológico – Etnológico Gratiniano Baches, een museum die niet erg groot is, maar wel interessant omdat er dingen van grote historische en sentimentele waarde te zien zijn. Alles is perfect uitgestald en je wordt begeleid door aangename muziek waardoor je je op je gemak voelt op deze plek. Kortom, er nog wel wat te beleven, maak kennis met dit leuke stadje, of als u al kennis heeft gemaakt, welkom, het zal u zeker bevallen.

Video Pilar de La Horadada

Aantal bewoners in Pilar de la Horadada.

Het stadje heeft ongeveer 21000 inwoners, maar dat zal alleen maar meer worden, ook hier worden nieuwe bouwprojecten gestart, en wellicht staat uw nieuwe woning straks hier.

Pilar de la Horadada heeft ook een website, ga naar visitpilardelahoradada.com om deze te bezoeken.

Bereikbaarheid.

Pilar de la Horadada ligt op ca. 50 minuten van Alicante-Elche Airport en ca. 30 minuten van Corvera Murcia International Airport.

Sleutelbeheer / Keyholding.

Nieuwsgierig geworden wat wij u kunnen bieden in Pilar de La Horadada, bekijk dan onze sleutelbeheer / keyholding pakketten. U heeft al een basispakket voor slechts €14,95 per maand.

Keyholding Costa Blanca Zuid