Menu Sluiten

Keyholding sleutelbeheer in San Fulgencio

Sleutelbeheer in San Fulgencio?

Ayuntamiento de San Fulgencio AlicanteWe zijn ook actief in San Fulgencio voor onze diensten, en ligt voor ons op zo’n 21 minuten rijden in noordelijke richting, en ligt voor ons dus net boven Rojales.

Heeft u een Spaanse villa, appartement of tussenwoning dan kunnen wij u van dienst zijn.

Wat is er allemaal te doen.

San Fulgencio is een prachtige bestemming in Spanje voor het hele gezin. Er zijn veel verschillende dingen te doen, of je nu een cultuurliefhebber bent of van watersporten houdt, er is voor iedereen wel wat wils.

Als cultuurliefhebber kan je genieten van de vele historische bezienswaardigheden. Neem de tijd om door de kleine steegjes te wandelen en de schilderachtige oude huizen te bewonderen. Bezoek ook de kerk, een prachtige gotische kerk daterend uit de 14e eeuw.

Als je graag watersporten beoefent, geen probleem, het heeft een breed scala aan activiteiten. Ga zwemmen, kajakken of zelfs duiken. Het strand is een geweldige plek om te genieten van de prachtige zonsondergang.

Op een regenachtige dag, bezoek dan de oude jachthaven van El Campello. Het is een prachtige plek om gewoon te relaxen en te genieten van het prachtige uitzicht. Er zijn ook verschillende winkels, restaurants en cafés om te bezoeken. Bezoek eens het bekende Hillside Aquapark.

Als je meer informatie wilt over wat te doen in San Fulgencio, bezoek dan het toeristenbureau. Je kunt ook verschillende websites bezoeken voor meer informatie. Ze hebben verschillende reisgidsen en kaarten beschikbaar om je te helpen de beste activiteiten te vinden in San Fulgencio.

Video San Fulgencio

Aantal bewoners in San Fulgencio.

Het stadje heeft ongeveer 7400 inwoners, maar dat zal alleen maar meer worden, ook hier worden nieuwe bouwprojecten gestart, en wellicht staat uw nieuwe woning straks hier. Als u op zoek bent naar de website, bezoek dan sanfulgencio.es om deze te bezoeken.

Bereikbaarheid.

San Fulgencio ligt op ca. 33 auto minuten van Alicante-Elche Airport en ca. 57 auto minuten van Corvera Murcia International Airport. Er is ook een mogelijkheid om te reizen met de bus. Dat is alleen wel bijna 2 uur, want er moet overgestapt worden. Met een taxi duurt het ook ongeveer 33 minuten, en kost tussen de €65 en €85. Bekijk de mogelijk op: Rome2Rio.com

Sleutelbeheer / Keyholding.

Nieuwsgierig geworden wat wij u kunnen bieden in San Fulgencio, bekijk dan onze sleutelbeheer / keyholding pakketten. U heeft al een basispakket voor slechts €14,95 per maand.

Keyholding Costa Blanca Zuid