Menu Sluiten

Keyholding sleutelbeheer in Santa Pola

Sleutelbeheer in Santa Pola?

Ayuntamiento de Santa Pola AlicanteWe zijn ook actief in Santa Pola voor onze diensten. Santa Pola ligt voor ons op zo’n 40 minuten rijden in noordelijke richting.

Heeft u een Spaanse villa, appartement of tussenwoning in Santa Pola dan kunnen wij u van dienst zijn.

Wat te doen in Santa Pola.


Het stadje heeft veel te bieden, kijk bijvoorbeeld eens op Tripadvisor, of het nu het strand van Santa Pola Playa de Levante, is, of de vele eettentjes, er is altijd wel een reden te bedenken om het te gaan doen. Een boottocht naar het eilandje Tabarca is een heel leuke ervaring en in ongeveer 30 minuutjes ben je op het prachtig eilandje waar je onder andere goedkoop iets kunt eten. Verwacht er niet al te veel van, maar om een keertje mee te maken is het een leuk uitje. Verder is Parque Natural De Las Salinas De Santa Pola een mooie plek om heen te gaan om te zien hoe zout uit de zoutmeren wordt gewonnen. Er is een museum bij. Het is af te raden om hier heen te gaan op het heetst van de dag, u kunt namelijk nergens schuilen tegen de zon. Neem dus zeker wat te drinken mee, en eventueel een paraplu tegen de zon. Ook een bezoek aan Castillo Fortaleza de Santa Pola mag niet vergeten worden. Oorspronkelijk gebouwd in het jaar 1557 om de lokale visser te verdedigen en te beschermen door een garnizoen van 33 man en uiteindelijk overgedragen aan de gemeente (te gebruiken als kantoren) en herbouwd. Ook Acuario Municipal, een ondergronds aquarium, waar u vissen kunt zien die in de Middenlandse zee voorkomen. Houd wel rekening met de openingstijden, tussen 14:00 en 17:00 uur zijn ze dicht. Toegangsprijs is schappelijk.

Video Santa Pola

Aantal bewoners in Santa Pola.

Het stadje heeft ruim 31000 inwoners, en het aantal is in de loop van de jaren flink toe genomen.

Santa Pola heeft ook een website, ga naar Santa Pola om deze te bezoeken.

Bereikbaarheid.

Santa Pola ligt op ca. 15 minuten van Alicante-Elche Airport en ca. 75 minuten van Corvera Murcia International Airport.

Sleutelbeheer / Keyholding.

Nieuwsgierig geworden wat wij u kunnen bieden in Santa Pola, bekijk dan onze sleutelbeheer / keyholding pakketten. U heeft al een basispakket voor slechts €14,95 per maand.

Keyholding Costa Blanca Zuid