Menu Sluiten

Keyholding sleutelbeheer in Torrevieja

Sleutelbeheer in Torrvieja?

Ayuntamiento de Torrevieja AlicanteWe zijn ook actief in Torrevieja voor onze diensten. Het stadje is zo’n 15 minuten rijden voor ons in noordelijke richting, richting het vliegveld van Alicante.

Heeft u een Spaanse villa, appartement of tussenwoning in Torrevieja dan kunnen wij u van dienst zijn.

Wat te doen in Torrevieja.

Torrevieja, in het Valenciaans spreekt men van Torrevella, wat niets meer betekent als “de oude toren”. De badplaats, want zo mag het wel omschreven worden, ligt pal aan de Middellandse Zee,  en ligt zo’n 40 km rijden van (vliegveld) Alicante in Spanje.

De gemeente meet 71 km² , daarvan is zo’n 20 km kust en telt ongeveer zo’n 90.000 inwoners.
Toerisme is de belangrijkste bron van inkomsten, en daar zorgen de vele vakantiegangers goed voor, want in de zomermaanden kan het aantal inwoners verdubbelen, dan gaat het richting de 200.00 mensen.

Zoutwinning
Zoutwinning uit de plaatselijke zoutmeren (Salinas) is vroeger, maar ook hedendaags nog een belangrijke bron van activiteit. Als u over de N332 rijdt, ziet u bergen met zout liggen ( en niet wat wij horen, dat Nederlanders denken dat het strooizout is) U kunt zelfs een kijkje nemen in de omgeving van de zoutmeren, een bezoekje waard dus.

Video Torrevieja

Aantal inwoners.

Het stadje heeft ruim 227000 inwoners, maar dat zal alleen maar meer worden, ook hier worden nieuwe bouwprojecten gestart, en wellicht staat uw nieuwe woning straks hier. Het stadje heeft ook een website, ga naar torrevieja.com om deze te bezoeken.

Bereikbaarheid.

Torrevieja ligt op ca. 45 minuten van Alicante-Elche Airport en ca. 40 minuten van Corvera Murcia International Airport. Er gaat ook een bus van busmaatschappij Costa Azul vanaf Alicante Airport. Deze busreis over een afstand van zo’n 60km, duurt iets langer dan een uur. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want de prijzen variëren tussen de €3,00 en €5,00, waardoor u snel ter plaatse bent. De bussen gaan om de 2 uur. Zie de website van rome2rio.com

Sleutelbeheer / Keyholding.

Nieuwsgierig geworden wat wij u kunnen bieden in Torrevieja, bekijk dan onze sleutelbeheer / keyholding pakketten. U heeft al een basispakket voor slechts €14,95 per maand.

Keyholding Costa Blanca Zuid