Menu Sluiten

Klant reviews

Reviews, een blijk van waardering. Bent u tevreden over onze service, laat dan uw ervaring achter. Heeft u naar aanleiding van ervaring een vraag, dan zullen we uiteraard daar op reageren.
We respecteren uw privacy, en verwijderen persoonlijke gevoelige informatie van de review, mocht dit aanwezig zijn.

Belangrijk om te weten:
Uw email adres is niet publiekelijk zichtbaar, is alleen zichtbaar voor de administratie.
Uw naam is wel zichtbaar voor iedereen.

 


Uitstekende service

23/04/2023

Onze ervaring is dat we zeer goed te spreken zijn, en hebben totaal geen op of aanmerkingen. We hebben aangegeven dat we de meest uitgebreide service wilden hebben, omdat we maar 2 x per jaar in Spanje zijn. Dan wil je wel dat je huisje er bewoond uitziet. Wij willen niemand anders die op ons huis past.

Familie Janssen
Verified

Antwoord van Keyholding Costa Blanca Zuid

Beste Fam. Janssen, bedankt voor de recensie. Deze lovende woorden doen ons deugd.

Bedankt voor een jaar service

30/12/2022

Vorig jaar deze service toch maar begonnen, eerst deden bekenden dit voor ons, maar we wilden niet elke keer een beroep doen op andere mensen. We zijn zeer tevreden, en we worden op de hoogte gehouden van eventuele dingen die niet horen. We gaan zeker door met deze service, en wensen jullie fijne feestdagen en een goed 2023.

Jan en Marianne
Verified

Antwoord van Keyholding Costa Blanca Zuid

Hoi Jan en Marianne, fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. We gaan er weer een jaar tegenaan, bedankt voor het vertrouwen.

Goed en fijn contact

20/07/2022

We hebben fijn contact gehad, en zijn tot een keuze gekomen dat voor ons het Platium pakket het beste zou zijn. Deze keuze is voortgekomen uit dat wij in principe alleen controle wordt uitgevoerd, en dat de waterkraan en toiletten worden doorgespoeld tegen legionella. We maken nu voor het 2e jaar gebruik van deze service, en als het zo door gaat zal dit nog jaren zou zijn.

Monique en Yvonne uit Torrevieja
Verified

Antwoord van Keyholding Costa Blanca Zuid

Beste Monique en Yvonne, bedankt voor jullie review. Uiteraard zetten we ons zo goed mogelijk in, en hopen we jullie nog jaren onze service aan te bieden.

Gewoon goed, niets op aan te merken

13/04/2022

Contact gehad, en gekozen voor het VIP pakket, wat voor ons het beste werkt. We krijgen op regelmatige basis foto’s toegestuurd van de bezoeken. Na 6 maanden zijn we overeen gekomen dat we alleen foto’s willen als er daadwerkelijk wat aan de hand is. Tot nu toe dus zeer tevreden, ook de kosten zijn voor ons goed te doen, voor dat bedrag vlieg je niet even naar Spanje om je huis te checken.

Bas en Evelien van Coevorden
Verified

Antwoord van Keyholding Costa Blanca Zuid

Hallo Bas en Evelien, bedankt voor de review. We doen altijd ons best om de klant tevreden te houden. Was leuk om jullie te ontmoeten in jullie mooie appartement.

Leuk contact

13/01/2022

We waren op zoek naar iemand die onze vrijstaande villa in Albir op regelmatige basis kon bezoeken. Omdat er corona virus heerst, is het contact via een videoverbinding gegaan, zo konden we elkaar toch zien. We zijn tot nu toe zeer tevreden. Nu nog die corona weg, zodat we makkelijker kunnen reizen. We gaan in Mei weer naar Spanje toe, mits het allemaal weer mogelijk is.

Bets en Gerrit
Verified

Antwoord van Keyholding Costa Blanca Zuid

Hallo Bets en Gerrit. Ja die corona is wat. Gelukkig hoeven wij niet te reizen, maar het schijnt nogal een gedoe te zijn met de nodige papieren. Hou ook even Spanjevandaag.com in de gaten, omtrent de inreis mogelijkheden en wat je nodig hebt.

Very satisfied

03/12/2021

Good explanation, and listens to the customer, i.e. us. We are very satisfied so far. We have been customers for 3 months.

Josh and Kimberly
Verified

Antwoord van Keyholding Costa Blanca Zuid

Thank you so much for the review. It was nice to visit you in your nice villa.

Guter Service

25/06/2021

Sehr zufrieden mit dem Service.

Mit freundlichen Grüßen,

Hauke
Verified

Antwoord van Keyholding Costa Blanca Zuid

Vielen Dank, Hauke, für die Bewertung

Zeer tevreden

21/08/2020

We hebben niets te klagen. We hebben ons appartement uit handen gegeven en bij terugkomst in Spanje was alles in de puntjes geregeld. De regelmatige foto verslagen zijn perfect. De post doorsturen is ook goed gegaan, echter duurt dat van Spanje naar Nederland toch langer dan we dachten, zodat we een bekeuring van de politie niet op tijd konden betalen, maar daar kan niemand wat aan doen. We kwamen hier uit na grondig zoeken op internet, en tot nu toe is ons dit goed bevallen. Ga zo door!

Fam. van Oosten
Verified

Antwoord van Keyholding Costa Blanca Zuid

Beste familie van Oosten. U bedankt voor de mooie woorden. We blijven zeker zo door gaan. Tot de volgende keer!

Gewoon prima, geen poeha.

12/05/2019

Gewoon prima geregeld, en geen poeha of uit de hoogte zijn, zoals onze vorige keyholder, die echter niet Nederlands was. Goede afspraken gemaakt, sleutel in beheer gegeven, en geen moment spijt van gehad. Het is goed om te weten dat je je geen zorgen hoeft te maken. Als wij naar Spanje gaan, geven we altijd even een belletje een week van te voren, met de datum wanneer we weer arriveren. Ook wel lekker dat de planten water worden gegeven op regelmatige basis. Meer kan ik er niet over vertellen.

Bart
Verified

Antwoord van Keyholding Costa Blanca Zuid

Dank je Bart voor de review, doet ons altijd goed om dit te horen. Tot ziens in Juni.

Bijna alles goed

11/09/2018

Ik ben normaal niet zo van reviews schrijven, maar wilde wel het volgende kwijt. Wij zijn al een hele tijd klant van Keyholding Costa Blanca, en altijd naar tevredenheid. Echter de laatste keer waren ze helaas niet bereikbaar per telefoon, terwijl er een aannemer voor de deur stond. Dat is een beetje jammer. Later wel contact gehad, en een nieuwe afspraak met de aannemer gemaakt, en alles is toen wel in de puntjes geregeld. Dus op dit moment geen 5 sterren, omdat ik geen 4,5 ster kan geven.

Miranda en Joep
Verified

Antwoord van Keyholding Costa Blanca Zuid

Hallo Miranda en Joep, bedankt voor de review. Zoals ik via de telefoon ook vertelde, de aannemer was bij ons niet aangemeld, dus wij konden hier niet op anticiperen. Tot overmaat van ramp, was de telefoon inderdaad niet bereikbaar omdat deze leeg was, waar we te laat achter kwamen. Na de nieuwe afspraak van de aannemer en aangemeld te zijn bij ons, is dat wel goed gegaan. Als wij niet van te voren weten, wanneer er bijvoorbeeld een aannemer komt werken, kan wij hier onmogelijk daar op reageren. Al met al is het goed gekomen, en daar gaat het tenslotte om.

Bovenstaande reviews zijn ook deels van onze oude website, op deze website kunt u ook uw ervaring kwijt.

Keyholding Costa Blanca Zuid