Menu Sluiten

Link partners

Link partner worden? Profiteer van het succes van onze website! U hebt een (Nederlands talig) bedrijf of website, en u wilt meer bezoekers? Dan bieden wij de mogelijkheid om meer bezoekers naar uw website te genereren. Deze service is gratis, echter is er wel een voorwaarde dat u een retour link naar onze website op uw website plaatst ( niet verstopt, maar op een door bezoekers gerichte pagina), en dat uw bedrijf / website zich focust op de Costa Blanca. U kunt uw website link verderop de pagina aanmelden.

Link en de bezoekers aantallen.

Waar het meestal om gaat is het aantal bezoekers wat de website bezoekt. Nu willen wij dat niet zomaar openbaar maken, de concurrentie kijkt tenslotte ook mee, maar als geplaatste link partner kunt u deze altijd opvragen. De nieuwe website heeft wel even een kleine dip gehad in het aantal bezoekers, maar dat komt weer goed bij. Wij stonden weer in no time bovenaan in Google, zonder al te veel moeite, door goede regelmatige content. Ook de doorverwijzing naar Mastodon heeft daar aan meegeholpen. Het heeft dus effect als u uw link hier geplaatst wilt hebben, zeker als u in Spanje /  Costa Blanca actief bent. En waarom niet? Het is tenslotte gratis, gratis extra bezoekers, wie wilt dat niet?

Uw link op onze pagina? Wordt link partner.

Link naar uw website, voor wie is het meest geschikt?

Voor wie is een link plaatsing het meest geschikt om meer bezoekers te trekken? Als uw website bijvoorbeeld net nieuw is, of u wilt uw website een boost geven. Het meest ideale is dan wel, dat het iets met de volgende sleutelwoorden te doen heeft: Costa Blanca, Sleutelbeheer, makelaar, huizen, Nederlands, Belgisch, verhuizen, 2ehands autos.. enz
Dus bent u bijvoorbeeld een net beginnende makelaar aan de Costa Blanca, dan is dit een perfecte manier om potentiële kopers naar uw website te trekken. Maar ook als u bijvoorbeeld een verhuisbedrijf of autobedrijf aan de Costa Blanca bent, kunt u uw verkoop gebied verbreden.

Link plaatsing gratis of toch betaald?

Hebt u niet de mogelijkheid om een link terug te plaatsen, bijvoorbeeld omdat de lay-out of design van uw website dit niet toelaat, maar u wilt wel op onze website een vermelding? Dan kunt u dit aangeven in het onderstaande formulier. U kunt dan gebruik maken van een betaalde link voor slechts € 29,95 per jaar.

Staat uw categorie er hieronder niet bij, laat het weten, dan voegen we deze toe.

Link naar Nederlandstalige bedrijven:

Makelaars:

 

Informatieve websites:

Autobedrijven en garages:

 

Logistieke websites:

 

Verhuizers:

 

Algemene link, marktplaats of verzamelpagina’s:

Nederlandse supermarkten aan de Costa Blanca:

 

Nederlandse restaurants Costa Blanca:

 

Overige Nederlands en Belgische bedrijven Costa Blanca:

 

Overige Spanje links:

 


Meld ook uw link naar uw website aan, de voorwaarde is simpel als 1,2,3:
1) Uw bedrijf moet Nederlandstalig zijn.
2) Uw bedrijf moet werkzaam zijn aan de Costa Blanca, Spanje.
3) Als tegenprestatie dient u eerst een link op uw eigen website te plaatsen, verwijzend naar Keyholding-CostaBlanca.com.

 • Voor de linkruil dient u de volgende code kopieren en in uw pagina plakken:
  <a href=”https://www.keyholding-costablanca.com”>Keyholding Costa Blanca Zuid</a>
 • Zichtbare URL: Keyholding Costa Blanca Zuid

Meld hier uw website aan:

   

   

   

  Keyholding Costa Blanca Zuid