Menu Sluiten

Overige diensten

U kunt uw pakket uitbreiden met een extra dienst, of meerdere diensten, of van een andere dienst gebruik maken op eenmalige basis.

Boodschappen service

Boodschappen service costa blancaZo hebben we sinds kort deze dienst opgenomen in het VIP pakket. Het betreft hier een standaard boodschappenpakket, waarmee u, als u in Spanje arriveert, geen honger hoeft te leiden. U geeft aan, wanneer u verwacht te arriveren, en wij zorgen dat uw koelkast niet leeg is. Wilt u liever zelf een boodschappenpakket samenstellen? Dat kan uiteraard ook. Een vereiste is wel dat alles in één supermarkt te krijgen is.

Hondenuitlaat service

Honden uitlaat service costa blancaWij zijn echte liefhebbers van honden, we hebben echter zelf geen honden meer, omdat we het te druk hebben om onze klanten het naar hun zin te maken. Maar heeft u een hond, of heeft u honden, en die moeten een keer uitgelaten worden, dan kunt u een beroep op ons doen, mits dit wij uiteraard vroeg genoeg weten. Lastminute kan het soms ook wel, maar door een simpel telefoontje kunnen we hier uitsluitsel over geven.

Kleine klussen

Kleine klussen aan den costa blancaWij doen ook kleine klussen, dus geen enorme verbouwingen, maar gewoon klusjes die u zelf even niet kunt doen, of niet kan, dan kijken wij of we u hiermee kunnen helpen. Of dit nu een lekkende kraan is, of een lamp vervangen, een schilderij of een keukenkastje ophangen. Maar ook hulp met bijvoorbeeld een router aansluiten, of het aanleggen van een alarmsysteem hoort tot onze bezigheden.
U kunt altijd even contact opnemen wat de mogelijkheden zijn. We helpen u graag.

 

Voor ieder extra dienst kunnen wij u een offerte op maat geven.

Keyholding Costa Blanca Zuid