Menu Sluiten

Papieren controlelijst wordt app

Keyholding-costablanca.com nieuwe App

Introductie Keyholding / sleutelbeheer App.

Keyholding costablanca.com AppWe maken al geruime tijd gebruik van Excel-lijst, uitgeprint, en met deze checklist gaan we iedere keer naar onze klanten toe om alles te controleren, aantekeningen te maken, en of iets bijvoorbeeld defect is.Keyholding costablanca presentatie nieuwe app

Dat ging altijd goed, en nog eigenlijk wel, maar was tijdrovend, en is een beetje achterhaald. Want het toevoegen van foto’s was niet makkelijk, maar het werkte wel.

Na een zoektocht, contacten leggen en uiteindelijk hebben we een App die voldoet aan alle eisen, en is voor ons zeer makkelijk te bedienen. Foto’s kunnen makkelijk toegevoegd worden, en uiteindelijk met één druk op de knop krijgt de klant een pdf in de mailbox.

We zijn momenteel in de afrondende fase, en kunnen de app binnenkort dan dagelijks inzetten.

We kunnen de App met onze 4 pakketten inzetten, en is per klant instelbaar.

Zo gaan we met de tijd mee, werkt alles papierloos, dus beter voor het milieu, sneller, en foutloos.

Let wel, deze App is niet verkrijgbaar via de welbekende Appstore of Playstore. We hebben deze App zelf laten maken, en verder aan onze wensen zelf aangepast. Het resultaat voor de klant is verbazingwekkend.

Klanten krijgen het nieuwe resultaat, via pdf, vanaf Mei 2023 in de mailbox als we een check hebben gedaan bij het Spaanse verblijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keyholding Costa Blanca Zuid